Søg

SIM racing er noget for dig, hvis du elsker motorsport, følger med i diverse motorløb som f.eks. Formula1, Le mans osv., og ønsker at dele din passion for motorsport, i et fællesskab. Disse simulatorer er så realistiske, at man føler man sidder i en rigtig racerbil. Professionelle racerkører, træner i disse simulatorer, b.la. for at lære banerne at kende. Der findes en del racer simulatorer, vi starter op i Project Cars 2 og den sidste nye Formula1 2020.
Der vil være mulighed for sparring, i forhold til eventuelt køb af udstyr, som Rat og pedaler, da man selv skal have dette med.

Budgettet start ca. fra 1500 kr. og opefter, ofte kan man være heldig at finde noget brugt, til fornuftige penge. Skulle du være den øvede og erfarne SIM racer, som vil mere med denne sport, som f.eks. at køre i officielle løb, så er her et potentiale for at få dette opdyrket.

Der er enkelte som kører i b.la. IRACING, og kører med i arrangerede løb i andre foreninger som f.eks. www.dgts.dk

Se hold og tilmelding her

Information

// KØRES HVER 14 DAG
Træning og turnerings race

// KONTINGENT – KR. 279,-
Mulighed for at låne rat og pedal (8 stk.)

// HOLD – 10 sæder i alt.
Meld dig på inden pladserne er væk.

Project Cars 2

PROJECT CARS 2 er en simulator, hvor der kan afvikles mange forskellige typer af løb, man er ikke låst fast til f.eks. Forumla1 biler.

Der vil vi kunne tilbyde arrangeret løb, som f.eks. i Classic biler, hvis der skulle være stemning for dette, det er næsten kun fantasien som sætter grænser.

Se video herunder:
https://www.youtube.com/watch?v=Ccf8t3SDbEc

Formula1 2021

Formula1 2021 er en 100% Formula1 simulator, hvor vi arrangerer en sæson med udvalgte baner, hvor der køres om point, ligesom i et rigtigt grandprix. Der gives point for pole, hurtigste omgangstid osv.

Det bliver med practice, qualify og selve løbet, hvor din pit strategi også spiller en væsentlig rolle. Vi arbejder på at skaffe præmier og en vandrepokal, så der er noget at kæmpe for.

Se video herunder:
https://www.youtube.com/watch?v=T58oOjZW-BE
https://www.youtube.com/watch?v=89nTav55A_g