Esport Harte Martinsen

Esport Harte Oliver

“oJay” 
Oliver Damm Jensen
IGL
Alder: 16 

Esport Harte Jason

“salazar” 
Jason Salazar
AWP
Alder: 17

Esport Harte Morten

“Bytner”
Morten Büttner Elgaard
ENTRY
Alder: 17

Esport Harte Andre

“Zanto”
André Christiansen
RIFLE
Alder: 16

Esport Harte Emil

“Fuzehh”
Emil Lind
LURKER
Alder: 20


Esport Harte Main

ESPORT HARTE SIGNER POWERLIGA HOLD

Kolding d. 20 aug. 2021
i samarbejde med hovedsponsor Martinsen
 signer Esport Harte Powerliga hold

5 dygtige og  talentfulde counterstrike spillere der har kvalificeret sig til Powerligaen, hvilket er det øverste niveau i dust2 ligaen, en liga for semi professionelle CSGO spillere, tørner ud for Esport Harte det næste halve år.  4 af de 5 spillerne har i et års tid gået på Højer Design efterskole på esport linien og  spillede på “HDE.Hype” holdet.  De kender derfor hinanden aldeles godt og sammen med den nyeste spiller Emil på holdet, er de nu klar til prøve kræfter i powerligaen. 

Vi er i Esport Harte glade for at spillerne har valgt os til at bakke holdet op i den kommende sæson i Powerligaen og vi har taget en snak med Organisationen bag Esport Harte hvor Niels Christiansen, Formand for Harte G&IF, udtaler:

Esport Harte er en del af Harte G&IF – en veldrevet idrætsforening i Kolding fra 1868 som er baseret udelukkende på frivillige kræfter, vi har stabile medlemstal, en stærk organisation og en sund økonomi. I 2020 indviede vi et helt nyt og topmoderne e-sports lokale i forbindelse med haludvidelse, finansieret af Harte G&IF og Harte fritidscenter, hvilket gør det muligt at tilbyde de rette rammer til både bredde, ungdom, oldboys samt et semi professionel CSGO hold. Budgettet for et semi professionel hold ligger noget højere end vi er vant til, vi budgetterer ikke med indtægter fra projektet men forventer at holdet skal finansieres ved hjælp af sponsorindtægter.
Vi har indgået samarbejde med en Hovedsponsor, Martinsen rådgivning og revision. Derudover har vi tegnet del sponsorat med VODA, en virksomhed der udfører service & vedligehold på energiproducerende anlæg samt Advokatfirmaet Andersen Partners.


Esport hartes formand Jakob Simonsen udtaler sig om forventningerne af “projekt Powerliga hold”:

Jeg var med til at starte esports afdelingen for ca 3 år siden sammen med andre dygtige frivillige. Vi tegnede lige før sommerferien kontrakt med 5 unge gutter til et 3 divisionshold som jeg glæder mig til at følge og samtidig fulgte vi på sidelinien HDE.hype´s sæson, da deres ene spiller har haft mange år i idrætsforeningen som fodboldspiller og da oprykningen til powerligaen for HDE.hype blev en realitet skrev vi da også tillykke til dem på facebook og skrev, at vi var klar hvis de manglede en organisation.
Henover sommeren har vi hele tiden gjort opmærksom på os selv overfor HDE.hype holdet og til sidst bed de dæleme på og skrev under på et samarbejde for det næste halve år. Så mega fedt og vi glæder os helt vildt til at have dem på bootcamp hos os, følge dem og være den organisation som hjælper dem, så de forhåbentlig kan etablere sig i powerligaen – ja og hvem ved hvor langt de kan gå. Kan vi være med på rejsen et halvt år eller mere og sende de unge gutter videre til endnu federe organisationer er jeg bestemt tilfreds. Dette her er nemlig for os et non profit projekt.

Desuden håber jeg at det gamle hype hold´s  tilstedeværelse i klubben kan være med til at booste vores ungdom spillere, at de også kan drømme om at spille CSGO på et højere niveau og så nyder vi bare, at vi kan have koldings bedste counterstrike hold i vores klub

Vi har spurgt holdet om processen ift at vælge Esport Harte.

Hvad fik jer til at vælge Esport Harte og forventninger til samarbejdet for jer som hold

Vi ledte efter en organisation, som havde de samme værdier, forventninger og mål som os. Allerede efter et par møder, følte vi Esport Harte, var det rigtige match for os, de har et stærkt bagland som vægter udviklingen af deres spillere højt, hvilket var præcis det vi søgte. Vi håber på et åbent og godt samarbejde, hvor vi kan udvikle os sammen – udtaler Oliver


Vi spurgte André hvordan var tiden efter efterskolen ? 

Tiden efter efterskolen var selvfølgelig helt anderledes end vores normale hverdag. Vi var lige blevet vant til at være sammen hverdag og sidde ved siden af hinanden når vi spillede. Nu sidder vi selvfølgelig hjemme og har en helt anden hverdag end normalt og lige pludselig ser vi ikke hinanden hverdag og kun til lans og bootcamps.


Hvordan tror du det bliver at gå over til at være et online hold i stedet for at være så meget sammen

Vi spillede også en hel sæson, mens vi var hjemme fra efterskolen pga. corona, så vi regner stærkt med at niveauet er lige så højt, som det var på efterskolen, til gengæld giver det, at vi ikke ser hinanden hver dag en ny mulighed for at være seriøs på en anden måde, når vi møder op online for at træne og for at blive bedre.

Jason fortæller hvordan processen var med at finde ny 5 mand 

“For 2 måneder siden begyndte jagten efter den sidste spiller til start femmeren. Vi havde fundet en pulje af ledige spillere, og efter nogle samtaler og overvejelser så endte vi med Emil ”Fuzehh” Lind. Han passede perfekt ind i vores setup som lurker. Han er en fantastisk person inden og udenfor spillet, og han har et stort udviklingspotentiale.”

Emil:

”Efter en skuffende sæson i første division gik jeg og ledte efter et nyt hold. Jeg ledte efter et hold som ville det lige så meget som mig og jeg blev så kontaktet af oJ, jeg tænkte det var en god mulighed da jeg har set den kæmpe udvikling de har gjort sig over de sidste 2 sæsoner. Jeg tror på at jeg har fundet et godt match, hvor vi passer godt sammen inden og udenfor spillet og jeg tror på at vi kan komme langt sammen da vi alle fem er top motiveret og brænder for det.”

I har vundet dust2 ligaens først 2. division, senere 1. division samt nogle forskellige turneringer bl.a en flot 1. plads i Fragleague Regional hvor i vandt en samlet præmiesum på 12000 kr. Hvor ligger jeres fokus i den kommende sæson.

“Vores største fokus er først og fremmest at udvikle os som hold og som individuelle spillere. I den første sæson af Dust2 Power ligaen regner vi stærkt med at overleve, målet med næste sæson er at føle niveauet og tilpasse os. Der kommer til at være et stort fokus på tidsfordeling, for at få det hele til at gå op med skole og cs. Dog føler vi stadig at vi kan opretholde det høje niveau” fortæller Morten

Holdet udtaler om træner situationen at de har tilknyttet deres tidligere vikarierende spiller og daværende træner på Højer Design efterskolen:

Teis ”TmL” Løwenstein har valgt at fortsætte med at være vores træner i det omfang han kan, da han samtidig er lærer på Højer Design efterskole. Det er vi super glade for, da Teis står for en del af vores udvikling som spillere, han har en kæmpe stor erfaring hvilket han er god til at lærer videre af. Teis har allerede stået som en stor del af vores udvikling i vores rejse fra 2. division til den stærkeste liga i Danmark. 


Turneringer

Om Holdet

– er kontraktlig forpligtet ved Esport Harte fra aug. 2021. 4 spillere er fra det gl. HDE.Hype

Dust2 liga:
Sæson 18 – Powerliga
Sæson 17 – 1 div 1 plads
Sæson 16 – 2 div 1 plads

Frag league Regional:
2021  – 1 plads

Træner:
Teis “tml” Løwenstein

Kontakt og presse ansvarlig:
Jakob Simonsen 22 92 71 99
Esportharte@gmail.com

Sponsor ansvarlig:
Niels Christiansen 25 30 05 21

Hovedsponsor

Vi støtter sporten lokalt

– Hos Martinsen har vi stor sympati for Danmarks dygtige sportsudøvere og atleter. Det kræver både mod, målrettethed og velholdenhed af udøveren. Det er klart, når nyt bliver startet op, kræver det et ekstraordinært fokus, men også en støtte for omverdenen. Hos Martinsen støtter vi lokalt, vi støtter startups og vi støtter sporten. Det giver derfor rigtig god mening for os at sponsorere et ungt og spændende hold som Esport Harte Martinsen. Vi glæder os til at følge holdet og se resultaterne, de skaber.

Jørn Dam Jensen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen Rådgivning & Revision

Sponsor